Ca'Draak - Drakledare

   Drakriddarnas ledare bär titeln Ca'Draak. Det är en av världens äldsta titlar. Dock har ledaren inte alltid burit denna titel. Den första tiden, troligen under 500 år eller så, var det endast den gyllene rustningen som visade vem drakriddarnas ledare var. När han inte bar rustningen kunde det vara svårt för vanligt folk att veta vem han var.

   Demoner lyckas lite då och då ta sig ovanjord och sprider då skräck och död omkring sig. En av drakriddarnas uppgifter är att söka reda på dessa och genast sätta stopp för dem. Så var fallet för ungefär 3500 år sedan. Demoner hade tagit sig upp ur Labyrinten och drakriddarna gav sig iväg för att strida mot dem. Vid ett slag möttes 780 drakriddare och nästan 2000 demoner. Ledaren för drakriddarna vid denna tiden var Girat Naretch.

   Han kom bort från dem andra drakriddarna under slaget och jagades rakt in i ett bo med vilda dvärgdrakar. Drakarna dödade alla demonerna som kom med drakriddaren och Girat lyckades övertala dem att det fanns fler demoner. Tillsammans med dvärgdrakarna besegrades demonerna och Girat fick titeln Ca'Draak, drakledare. De övriga drakriddarna fick smeknamnet draakir av drakarna. Drakriddarna misstolkade smeknamnet och trodde att det betydde drakman, men i själva verket betyder det drakunge. Ingen drakriddare har dödats av en dvärgdrake från det slaget fram tills för lite mer än 100 år sedan då draken Samare dödade tre drakriddare.

   För närvarande är det Asama Mashok som bär titeln Ca'Draak.